رشته های پیراپزشکی در ترکیه، مانند رشته های پزشکی طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از داوطلبان ادامه تحصیل در این کشور به دنبال قبولی در این رشته ها هستند. البته برای قبولی در رشته های پیراپزشکی در ترکیه نیاز است حتماً از نکات و مراحل پذیرش اطلاعات لازم را بدست آورید که ما قصد داریم در ادامه مهم ترین و کاربردی ترین نکات را در اختیار شما قرار دهیم. ممکن است شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه هر سال با سال گذشته متفاوت باشد، اما نیازی نیست نگران باشید؛ زیرا ما آخرین اطلاعات و تغییرات اعمال شده را در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس برای اطلاع از رشته های پیراپزشکی ترکیه و همچنین هزینه تحصیل پیراپزشکی در ترکیه در ادامه همراه ما باشید.
مطالعه رشته های پیراپزشکی در ترکیه
پزشکی یکی از مهم ترین تخصص هایی است که دولت ترکیه به آن توجه دارد. دانشگاه های ترکیه در سطح جهانی در زمینه پزشکی شهرت خوبی دارند. بنابراین معیارهای گزینش دانشجویان با استانداردهای بالا بسیار سفت و سخت است.
تحصیل پزشکی در ترکیه به زبان انگلیسی یا ترکی می باشد. با این حال، یادگیری زبان ترکی برای کمک به دانشجویان فارغ التحصیل در طول کار در شهرهای ترکیه با توجه به قوانین کار ترکیه برای خارجی ها ترجیح داده می شود.
برای کسب اطلاع از شرایط تحصیل رشته مامایی در ترکیه با ما در یوسلند همراه باشید.
مزایای تحصیل رشته های پیراپزشکی در ترکیه
دانشگاه های ترکیه از نظر تخصص های پزشکی در رتبه دوازدهم جهان قرار دارند.
دانش آموزان می توانند دانش پزشکی و عملی را در آزمایشگاه ها کسب کنند. این آزمایشگاه ها به گونه ای طراحی شده اند که آخرین استانداردهای بین المللی را رعایت کرده و با آزمایشگاه های سراسر جهان رقابت کنند.
کادر علمی، اعم از پزشکان و اساتید پزشکی، ممتاز و واجد شرایط هستند.
این شهرت جهانی دارد که منجر به ایجاد فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان در سراسر جهان می شود. فارغ التحصیلان خارجی از دانشگاه های ترکیه می توانند در ترکیه، اروپا، آمریکا و کشورهای انگلیسی زبان کار کنند.
دولت ترکیه با ارائه جدیدترین تجهیزات به توسعه دانشگاه های پزشکی توجه زیادی دارد.
اولویت دانشگاه های ترکیه همکاری علمی و عملی با دانشگاه های بین المللی و تبادل تجربیات علمی برای ارتقای سطح دانشجویان می باشد.
دانشکده های پزشکی ترکیه عمدتاً از دستورالعمل های آموزشی آمریکایی و اروپایی پیروی می کنند.
تحصیل پزشکی در ترکیه در مقایسه با کشورهای اروپایی و ایالات متحده مقرون به صرفه است.
تحصیل در رشته های پزشکی در دانشگاه های خصوصی ترکیه به زبان انگلیسی یا ترکی بوده و نیازی به نمرات علمی بالا یا امتحانات ورودی مانند YÖS یا SAT ندارد.
دانشگاه های ترکیه میزبان کادر آموزشی بسیار ماهر و حرفه ای معادل دانشگاه های اروپایی هستند.
تجربه عملی که دانشجویان در طول دوره عملی بیمارستان از سال چهارم به بعد کسب می کنند. از سوی دیگر، دانشگاه های ترکیه با آزمایشگاه های مجهز به زیرساخت های تکنولوژیکی، محیطی غنی برای تحقیقات علمی پزشکی فراهم می کنند.
دوره های رشته های پیراپزشکی در ترکیه
مدت زمان تحصیل پزشکی در دانشگاه های ترکیه 6 سال می باشد. دوره ها شامل 4 مرحله است و هر مرحله چندین سال به شرح زیر است:
مرحله اول (سال اول و دوم): دروس علمی و پایه مانند شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی و سایر دروس مرتبط با تخصص یا دانشگاه تحت پوشش قرار می گیرد.
مرحله دوم (سال سوم و چهارم): دانش آموزان دروس پایه را مطالعه می کنند.
مرحله سوم (سال پنجم): بخش عملی دانش علمی کسب شده در مراحل قبل انجام می شود.
مرحله چهارم (سال ششم): آموزش عملی شروع می شود که طی آن دانشجویان واجد شرایط تکمیل تخصص پزشکی خود می شوند.
معیارهای واجد شرایط بودن برای پذیرش رشته های پیراپزشکی در ترکیه
دانش آموزانی که به دنبال تحصیل پزشکی در دانشگاه های دولتی ترکیه هستند باید به طور متوسط 90٪ یا بالاتر در گواهی عمومی آموزش متوسطه خود داشته باشند.
در دانشگاه های خصوصی ترکیه اخذ حداقل میانگین 70% در GCSE و ارائه مدرک مهارت زبان مطابق با زبان تحصیلی متوسط پزشکی الزامی است.
جهت آشنایی با شرایط کار هوشبری در ترکیه روی لینک مربوطه کلیک کنید.
مدت زمان تحصیل رشته های پیراپزشکی در ترکیه
مدت زمان تحصیل پزشکی در ترکیه 6 سال می باشد. شهریه ها بین دانشگاه ها متفاوت است و از 10 هزار دلار در سال در دانشگاه هایی با زبان ترکی شروع می شود.
طول دوره کارشناسی ارشد پزشکی در ترکیه 3 سال می باشد.
در مقطع کارشناسی ارشد پزشکی، دانشجویان بدن انسان، چرخه زندگی، علوم زیستی و بالینی، فیزیولوژی، ژنتیک، آسیب شناسی و فارماکولوژی را مطالعه می کنند.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید چندین قابلیت مانند تصمیم گیری، ارزیابی انتقادی، مشاهده، گوش دادن، استدلال منطقی و درک شرایط و اصطلاحات مختلف پزشکی داشته باشند.
وظایف دانشجویان کارشناسی ارشد پزشکی شامل کمک به بیماران برای درک و درمان وضعیت خود، شرکت در تحقیقات پزشکی و اجتماعی، کمک به بیماران در انتقال آرام آنها از بیمارستان به جامعه خود، ارائه حمایت از خانواده بیمار، و کمک به بیماران برای همکاری با سلامت است. شرکت های بیمه، جامعه، آژانس های بهداشتی و برنامه های کمک مالی.
دانشگاه های دولتی برای رشته های پیراپزشکی در ترکیه
بسیاری از دانشگاه های دولتی ترکیه برای تحصیل پزشکی وجود دارد که در زیر لیست شده است:
دانشگاه های دولتی برای رشته های پیراپزشکی در ترکیه | |
دانشگاه آتاتورک | دانشگاه غازیانتپ |
دانشگاه استانبول | دانشگاه Ondokuz Mayıs |
دانشگاه Inonu – رسانه انگلیسی | دانشگاه مرمره – رسانه انگلیسی |
دانشگاه ییلدیریم بیازیت آنکارا – رسانه انگلیسی | دانشگاه آنکارا – رسانه انگلیسی |
دانشگاه Hacettepe | دانشگاه دوکوز ایلول |
دانشگاه های دولتی ترکیه به دلیل داشتن مدارک معتبرتر و همچنین هزینه های کمتر محبوبیت بیشتری نسبت به دانشگاه های خصوصی دارند. برای گرفتن پذیرش در دانشگاه های دولتی باید حتماً از شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه و رشته های پیراپزشکی ترکیه اطلاعات کافی را بدست آورید. اگر به ادامه تحصیل در پیراپزشکی بدون آزمون در ترکیه علاقه مند هستید، می توانید دانشگاه های خصوصی را برای پذیرش انتخاب کنید.
مدارک و شرایط پذیرش برای تحصیل پیراپزشکی در ترکیه
در این قسمت همراه ما باشید تا شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه را بیشتر بررسی کنیم.
از جمله شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه می توان به ارائه مدرک دیپلم اشاره کرد. در صورت نداشتن مدرک دیپلم، فرد باید در سال آخر دبیرستان باشد. همچنین از جمله دیگر شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه می توان به شرکت در آزمون یوس اشار کرد.
ممکن است برخی از دانشگاه های شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه را متفاوت تعیین کرده باشند. به طور مثال این دانشگاه ها نمره آزمون sat را نیز مهم دانسته اند و اصلاً ممکن است از این آزمون برای پذیرش دانشجویان استفاده نمایند.
مدارک نیز شامل موارد زیر می شود:
- دانش آموزان باید گواهینامه رسمی از مقطع دیپلم داشته باشند.
- گواهی عمومی آموزش متوسطه یا ریز نمرات ترجمه شده به انگلیسی یا ترکی.
- کپی پاسپورت معتبر.
- عکس با پس زمینه سفید.
رشته های پیراپزشکی ترکیه
لیست رشته های پیراپزشکی ترکیه با رشته های پیراپزشکی در کشور خودمان برابر است. این موارد شامل، رشته های فیزیوتراپی، پرستاری، علوم تغذیه، کاردرمانی و بسیاری رشته های دیگر می شود که هر کدام شرایط خاص خود را دارند. از آنجایی که امکان بررسی تمامی رشته ها وجود ندارد ما در ادامه قصد داریم دو مورد از محبوب ترین موارد مانند رشته فیزیوتراپی و رشته علوم تغذیه را بررسی کنیم.
رشته های پیراپزشکی ترکیه شامل موارد زیر می شوند:
پرستاری | علوم آزمایشگاهی |
مامایی | فیزیوتراپی |
هوشبری | اتاق عمل |
بینایی سنجی | کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی) |
کارشناسی تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی) | کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی و دندانسازی |
شنوایی شناسی | اعضای مصنوعی |
گفتار درمانی | کار درمانی |
علوم تغذیه |
رشته های پیراپزشکی ترکیه، بررسی رشته فیزیوتراپی
فیزیوتراپی شاخه ای از پزشکی و سلامت با موضوعات بین رشته ای است. مطالعه فیزیوتراپی در دانشگاه های ترکیه با هدف آموزش متخصصان سلامت برای برنامه ریزی و اجرای مداخلات فیزیوتراپی و برنامه های توانبخشی مورد نیاز که توسط پزشک پس از تشخیص ایجاد شده است، انجام می شود. علاوه بر این، دانشجویان دارای مدرک لیسانس یا فوق لیسانس فیزیوتراپی یاد میگیرند که چگونه به افراد دارای ناتوانی جسمی کمک کنند و چگونه به بهبود رفاه و عملکرد کامل بدن انسان و دستگاه حرکتی کمک نمایند.
دانشآموزان مفاهیم روانشناسی را یاد میگیرند و کشف میکنند که چگونه برنامههای درمانی را میتوان برای رفع نیازهای خاص بیماران مورد استفاده، اصلاح و تطبیق داد. فیزیوتراپی شامل بسیاری از مهارت های انسانی است، بنابراین شما نیاز به صبر و درک خوبی دارید و در عین حال به بیماران برای بازیابی عملکردهای حرکتی مختلف کمک می کنید.
مدت تحصیل فیزیوتراپی در دانشگاه های ترکیه 4 سال (8 ترم) می باشد. اگر دانشجو قبل از ورود به دانشگاه موفق به قبولی در آزمون زبان نشده باشد، یک سال آمادگی زبان انگلیسی یا ترکی اضافی به کل مدت زمان اضافه می شود.
مزایای تحصیل فیزیوتراپی در ترکیه
فیزیوتراپی یکی از تخصص های پیشرو در دانشگاه های ترکیه محسوب می شود و از جمله رشته های پیراپزشکی ترکیه است.
دانشگاه های ترکیه با تخصیص بودجه برای اطمینان از تامین آزمایشگاه ها با کلیه مواد، دستگاه ها و برنامه های فنی مطابق با آخرین استانداردهای بین المللی نگران هستند.
دانشگاه های ترکیه با تهیه کتابخانه های دیجیتال با کتاب ها و مقالات تحقیقاتی اخیر که دانشجویان می توانند به آنها دسترسی داشته باشند، از تحقیقات علمی حمایت می کنند.
دانشگاه های ترکیه مشتاق کیفیت آموزش فیزیوتراپی از طریق دانشکده آکادمیک بسیار واجد شرایط استانداردهای بین المللی هستند.
دانشگاه های ترکیه با عقد قرارداد با بیمارستان های دولتی و خصوصی و همچنین مراکز پزشکی، مصمم به ارائه آموزش های با کیفیت برای دانشجویان فیزیوتراپی هستند.
بیماری هایی که توسط فیزیوتراپیست ها درمان می شوند شامل موارد زیر خواهد بود:
- آسیب های ورزشی
- درد کمر و گردن
- محدوده حرکت محدود
- پوکی استخوان
- سندرم خستگی مزمن
- مشکلات تنفسی
- تعویض بند انگشت
- مچ پا
- بیماری پارکینسون
- پای شکسته
- آسیب رباط
- ضعف کف لگن
دانشگاه های ترکیه برای تحصیل در رشته فیزیوتراپی نیازی به هیچ آزمایشی ندارند.
برای تحصیل در رشته فیزیوتراپی در دانشگاه های ترکیه مدرک عمومی آموزش متوسطه کافی است.
دانشآموزان این امکان را دارند که در رشته ph تحصیل کنند.
وظایف برای فارغ التحصیلان فیزیوتراپی از دانشگاه های ترکیه
اگر رشته های پیراپزشکی ترکیه و رشته فیزیوتراپی را انتخاب کنید، می توانید در موارد زیر آموزش ببینید :
از طریق روش های درمانی و مهارت های مدیریت درد، روند بهبودی را تسریع کنید.
تسریع تعادل عضلانی و تحریک یا مهار سیستم عصبی مرکزی.
برنامه های الکتروتراپی را تمرین کنید.
کودکان دارای معلولیت را از طریق برنامه های مهارت های حرکتی اولیه برای بدن و اندام ها آماده کنید.
اطمینان از تناسب اندام و توانبخشی برای بیمارانی که از آسیب های مختلف بهبود می یابند.
برای آشنایی با مزایای تحصیل در ترکیه روی لینک مربوطه کلیک کنید.
چرا فیزیوتراپی بخوانیم؟
فیزیوتراپیست می تواند بسیاری از بیماری های سخت مانند فیبروز کیستیک، آرتریت و آسیب های تصادفی را نیز درمان کند. تخصص فیزیوتراپی بین موضوعات نظری و فرآیند دیگر تقسیم می شود که در آن دانش و کاربرد می توانند با هم استفاده شوند.
فیزیوتراپی یک تخصص بسیار مورد توجه در جامعه است، به ویژه با افزایش استفاده از تکنولوژی مدرن که منجر به آسیب به سیستم عضلانی می شود.
فیزیوتراپی در پیگیری بسیاری از بیماران به ویژه از رده بیماران قلبی، سکته مغزی، سالمندان و افراد مزمن که دچار شکستگی در استخوان ها و یا در حین حضور در عضلات شده اند و همچنین تخصص در درمان از اهمیت بالایی برخوردار است. کودکان، به ویژه آنهایی که در نتیجه نقایص مادرزادی به دنیا آمده اند یا در معرض بیماری های رشد، استخوان ها و عضلات قرار گرفته اند.
برای آشنایی با بهترین دانشگاه های پزشکی ترکیه کلیک کنید.
رشته های پیراپزشکی ترکیه، معرفی رشته پرستاری
حرفه پرستاری یکی از وظایف بشردوستانه و اجتماعی محسوب می شود که در آن پرستار مورد احترام و قدردانی قرار می گیرد. این حرفه والا در سال های گذشته پیشرفت زیادی کرده است و دیگر حرفه ای سنتی و محدود به درمان بیمار نیست. اما از این مقدار فراتر رفت. این علمی است که در دانشگاه ها تدریس می شود و در رقابت با دانشکده های پرستاری برای ارائه دانش های مختلف پزشکی و علوم پرستاری به دانشجویان است.
گواهینامه پرستاری اولین دروازه ای است که دانشجو می تواند به حرفه بیمار عمل کند و از مراجع بهداشتی برای این امر گواهی بگیرد. پرستاری یک شغل پزشکی است که مشمول پاسخگویی قانونی است و دانشجو در دانشگاه مشمول تحصیل دروس متعدد و متعدد می باشد. پرستاری گل های باغ پزشکی است، مجموعه ای از تخصص ها در یک تخصص، بنابراین دانشجوی پرستاری در مفاهیم پرستاری، تشخیص بیماری، درمان، مراقبت های تسکینی و حمایت روانی تخصص دارد. بنابراین تخصص پرستاری نیازمند دانش و آموزش است.
آشنایی با نظام تحصیلی پرستاری
تخصص پرستاری 3-4 سال طول می کشد تا علوم پزشکی و مهارت های مختلف را دریافت کند. دانشجو در سالهای اولیه به مطالعه مبانی پرستاری می پردازد که از جمله آنها می توان به دروس منشعب در رشته پرستاری، اخلاق و اخلاق پرستاری و حقوق پرستار و بیمار اشاره کرد. آناتومی، ترکیب بدن انسان، هماتولوژی، شیمی، فارماکولوژی، علوم پرستاری، میکروبیولوژی، فیزیولوژی، پزشکی، باکتریها، انگلها، رفتار انسانی، گزارشدهی و برخی مطالب اداری و نظری مرتبط با ماهیت علم بیماریزا در این حرفه وجود دارد. همه مواد اولیه ساده هستند. و برای سه سال آینده آماده شوید.
سپس در سال دوم تا چهارم تحصیل در رشته های تخصصی علوم پرستاری آغاز می شود تا دانشجو برای سال تعالی و فارغ التحصیلی آماده شود. برخی از دانشگاه ها هستند که پرستار از آنها در رشته پزشکی فارغ التحصیل می شود. داخلی، جراحی، عمل، کودکان، زایمان، سلامت روان، مراقبت های اولیه، اورژانس، ادامه تحصیل و … وجود دارد که همگی تخصص های پرستاری هستند که در تمام مراکز بهداشتی و بیمارستانی در تمام کشورهای جهان مورد نیاز است. دانشجو فارغ التحصیل می شود تا پرستاری با قابلیت های حرفه ای پرستاری بالا، کسب مهارت های ارتباطی و ارتباطی و توانایی رهبری کار پرستاری در بخش های مختلف پزشکی شود.
مدارک تحصیلی برای دانشجو برای ثبت نام در رشته پرستاری:
- موفقیت دانش آموز در دبیرستان در بخش علوم (پس از پذیرش بخش ادبی در شرایط خاص).
- اکثر دانشگاه ها از دانش آموز می خواهند که در دبیرستان نرخ 70 درصد را کسب کند.
- تسلط به زبان انگلیسی.
- برخی از دانشگاه ها نیاز به گذراندن یک مصاحبه شخصی یا سرمقاله ای به خصوص در موضوعات علمی دارند.
رشته های پیراپزشکی ترکیه معرفی رشته تخصصی تغذیه
در ابتدا می توان علم تغذیه را به عنوان تخصصی تعریف کرد که به مطالعه رابطه غذا با بدن انسان و سایر موجودات زنده می پردازد و بنابراین عمدتاً بر درک تأثیر غذا از طرق مختلف و اشکال مختلف آن بر طبیعت تمرکز دارد. از بدن انسان، و اینکه متخصص تغذیه ارگان اصلی اعضای تیم سلامت در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی است.
این تخصص در سالهای اخیر در نتیجه توجه محسوسی که دولتها و افراد به موضوع تغذیه سالم و تغذیه مناسب اعضای خانواده میکنند، رشد چشمگیری داشته است و در اینجا نقش متخصص تغذیه اصلاح وضعیت تغذیه افراد است. با افزایش آگاهی و راهنمایی مصرف کننده برای انتخاب غذای سالم بهینه و همچنین متخصص تغذیه توصیه های تغذیه ای را به افراد سالم و مزمن متناسب با ماهیت بیماری و سن و وضعیت سلامتی فرد ارائه می دهد.
دانشجو در رشته تغذیه چه خواهد خواند؟
در واقع تخصص تغذیه در دو بخش مختلف به شرح زیر قابل بررسی است:
اول – رژیم غذایی بالینی: این تخصص عمدتاً متعلق به دانشکده پزشکی است به طوری که فارغ التحصیل این رشته از صلاحیت علمی برای تجویز دارو و درمان بیماران بر اساس برنامه تغذیه مناسب برخوردار است و این تخصص به همان صورت تدریس می شود که رشته های مشابه مانند به عنوان علوم پزشکی، زیست شناسی و آناتومی پزشکی و بافت های پزشکی و فیزیک تدریس می شود.
دوم – رژیم شناسی: این گرایش متعلق به دانشکده کشاورزی یا دانشکده علوم بهداشت است، با توجه به آنچه در دانشگاه موجود است که دانشجو می خواهد دوره تحصیل در رشته تغذیه و علوم غذایی را بگذراند، اما این بخش غیر از شاخه علمی بالینی نسبت به بخش دیگر و فارغ التحصیلان این بخش صلاحیت ارائه خدمات درمانی به بیماران را ندارند، اما نقش فارغ التحصیل در این تخصص محدود به ارزیابی مواد غذایی و ارائه مشاوره های مختلف تغذیه ای برای گروه های مختلف سنی و سلامت می باشد.
با توجه به دروس دانشگاهی که دانشجویان در طول دوره تحصیل در رشته رژیم غذایی می خوانند، ممکن است از دانشگاهی به دانشگاه دیگر در برخی از دروس و حتی در عناوین متفاوت باشد، اما به طور کلی یک موضوع علمی واحد در سطح بین المللی محسوب می شود. در ادامه فهرستی از مهمترین موضوعات درسی برنامه ریزی شده برای دانش آموز در طول تحصیل در رشته تغذیه و رژیم غذایی را ارائه می دهیم که این موضوعات به شرح زیر است:
- اصول تغذیه انسان.
- اصول غذا و تغذیه.
- اصول علوم غذایی.
- میکروارگانیسم های عمومی
- شیمی مواد غذایی
- غذاها را آماده کنید.
- تجزیه و تحلیل مواد غذایی.
- تغذیه و متابولیسم انسان.
- اصول مهندسی مواد غذایی.
- بسته بندی و بسته بندی مواد غذایی.
- علم و فناوری گوشت.
- مقدمه ای بر رژیم های غذایی.
- میکروارگانیسم های موجود در غذا
- ارزیابی حسی غذا.
- افزودنی مواد غذایی.
- راهنمایی های تغذیه ای و عادات غذایی.
- تغذیه در مراحل زندگی
- فید انجمن.
- تغذیه ورزشکار.
- مواد غذایی بهداشتی و ایمنی.
- کنترل کیفیت مواد غذایی
- تغذیه و بیماری های عصر.
- مدیریت موسسات غذایی.
مدت تحصیل در رشته تغذیه و علوم غذایی به مدت چهار سال به طول می انجامد و پس از آن دانشجو در داخل بیمارستان، مراکز یا موسسات بهداشتی به یک دوره آموزشی میدانی می پیوندد که برای فارغ التحصیلی دانشجو از دانشگاه یک دوره آموزشی اجباری است و این دوره آموزشی به
دانش آموز تجربیات عملی زیادی دارد که به دانش آموز کمک زیادی می کند تا ماهیت کار را در این زمینه درک کند و همچنین باعث می شود دیرتر وارد بازار کار شود و در بیمارستان یا مراکز بهداشتی و ورزشی کار کند.
فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان رشته تغذیه
یکی از مهم ترین نکاتی که ممکن است به سوالی که با مبحث شروع کرده ایم پاسخ دهد، فرصت های شغلی موجود برای این رشته است که فارغ التحصیل رشته تغذیه و علوم غذایی می تواند در آنجا مشغول به کار شود. در بیش از یک رشته و بیش از یک مکان، و در زیر مجموعه ای از این مشاغل موجود برای فارغ التحصیلان رژیم غذایی را نشان می دهیم:
کار در زمینه پزشکی: با افتتاح کلینیک خصوصی برای کار به عنوان متخصص تغذیه و همچنین امکان کار به عنوان متخصص یا راهنمای غذا در یک باشگاه ورزشی وجود دارد.
کار در دانشگاه ها و مراکز علمی تحقیقاتی: پس از اخذ تحصیلات تکمیلی در دسترس فارغ التحصیلان می باشد.
کار در رستوران ها و شرکت های مواد غذایی: که در آن نقش یک متخصص را خواهند داشت.
برای دانلود pdf مطلب کلیک کنید.
خلاصه مطلب
ما در این مطلب سعی کردیم به بررسی رشته های پیراپزشکی در ترکیه بپردازیم. اینکه شرایط تحصیل پیراپزشکی در ترکیه چیست بررسی شد و همچنین رشته های پیراپزشکی ترکیه خدمت شما معرفی گردید. هزینه تحصیل پیراپزشکی در ترکیه نیز بررسی شد و دانشگاه هایی که می توانید برای تحصیل در این مرکز انتخاب کنید به شما معرفی کردیم. در صورتی که پس از مطالعه این مطلب نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص رشته های پیراپزشکی در ترکیه داشتید، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.